360 graden methodiek

Door onze jarenlange ervaring met Viavi meetproducten kunnen we uw organisatie van dienst zijn met effectieve service; de 360 graden methodiek vertaald in de Full Package.

De kracht van de Full Package is kort samengevat:

  • Juiste productkeuze
  • Kennisoverdracht
  • Product met maintenance contract
  • Inrichting
  • Training
  • Nazorg (maintenance management)

full-package

Uw organisatie in control

Vaak horen we van bedrijven dat ze graag meer bewust willen worden van wat er speelt binnen het ICT netwerk. Dit om structurele problemen te voorkomen, insluipende stoorzenders te ontdekken, te reproduceren en proactief te kunnen handelen.

Hoe werkt het :

Huidige IT netwerken vragen om monitoring en proactieve signalering door middel van metingen. Analysis Networking biedt u daar verschillende oplossingen voor. Allereerst bepalen we samen met u wat de juiste productkeuze is van de diverse oplossingen die Viavi biedt (Observer meetproducten van Viavi). Daarnaast helpen we u bij het in gebruik nemen en eigen maken van deze meetoplossingen. Analysis Networking verzorgt een onsite training waarbij o.a. installatie, kennisoverdracht en meetopstellingen aan bod komen. Na twee maanden komen we terug om al uw operationele vragen te beantwoorden.

Samengevat : De oplossing ligt voor handen

Wordt het probleem veroorzaakt door uw netwerk, outsourse partner(s), uw systemen of applicatie landschap? Zomaar vragen die zonder juiste diepgang uw organisatie in de greep kunnen houden.

Juist met de  full package aanpak met de 360 graden methodiek  is de oplossing die u echt ontzorgt en direct ook effectief zonder gedoe.

Intresse ?  Neemt gerust contact met ons op

Print Friendly, PDF & Email