Print Friendly, PDF & Email

Viavi meetproducten

Naast onze diensten, verkopen we ook hoogwaardige meetproducten. Doordat we deze producten zelf ook inzetten bij onze diensten, beschikken we over veel kennis en ervaring. Als expert op het gebied van meten kunnen we u daarom van dienst zijn bij het in gebruik nemen van de verschillende meetproducten door middel van onze extra service.

Analysis Networking is partner van Viavi Solutions in de BeNeLux. Met de Observer meetproducten van Viavi (voorheen Network Instruments) zijn er geen geheimen meer in uw datanetwerk en kunt u proactief de performance van uw ICT netwerk monitoren. Viavi is een toonaangevende speler op het gebied van performance management . In de Gartner Magic Quadrant voor Network Performance Monitoring and Diagnostics (NPMD) wordt Viavi gezien als een leider op het gebied van network performance management. Vooral vanwege de complete visie en de eenvoud in gebruik. The Gartner Magic Quadrant is één van de meest invloedrijke beschouwingen van netwerk solutions voor bedrijven.


product-graph-v2


overview-apex

Observer APEX

Verkrijg een compleet 360-graden beeld van uw netwerk voor een nauwkeurige probleemdiagnose. Met Observer Apex kunt u uitvoerig uw IT-resources beheren door middel van gedetailleerde, bedrijfsbrede rapportages met end-to-end inzicht in de performance van het netwerk. Observer Apex biedt analyse mogelijkheden met real-time en historische inzichten in netwerktrends om zodoende proactief te kunnen handelen.


overview-gigastor

Observer GigaStor: Retrospective Network Analyzer

Terugkijken, analyseren en meer dan een petabyte aan data opslag. Observer GigaStor heeft zeer grote dataverzamelingsmogelijkheden en met de unieke ‘back in time’ analyses is het niet meer nodig om problemen te reproduceren. Eenvoudigweg teruggaan naar het tijdstip waarop het plaatsvond en bekijken wat er gebeurde. Troubleshooting gaat op deze wijze eenvoudig en snel.


Observer Analyzer: De complete Performance Monitor

Begrijp, optimaliseer en troubleshoot het netwerk. The Observer Analyzer biedt inzichten zonder grenzen. Monitoren van complexe operations, snelle probleemoplossing, inzicht in de knelpunten op bronniveau, alarmeringen en VoIP-analyses zijn slechts een kleine greep uit de beschikbare functionaliteiten van deze krachtige tool. Observer Analyzer is een door Gartner bekroond Expert Systeem.


Observer Infrastructure

Observer Infrastructure geeft bruikbare informatie om de netwerkprestaties te optimaliseren. Op deze manier kunnen bedrijfskritieke diensten gewaarborgd worden.

Uitdagingen zijn bijvoorbeeld:

  • Virtualisatie: Wat is de status van VMware?
  • Cloud: Hoe beheer ik de interne en gehoste infrastructuur?
  • Capaciteitsbeheer: Zijn uw IT-resources voldoende in geval van uitbreiding en hogere eisen?
  • Architectuur optimalisatie: Werken de resources efficiënt?

Het antwoord
Observer Infrastructure biedt krachtige real-time monitoring en rapportage mogelijkheden die onmisbaar zijn bij bovenstaande vraagstukken. Observer Infrastructure transformeert grote hoeveelheden ruwe data naar bruikbare informatie zodat u problemen kunt voorkomen, de netwerkprestaties kunt optimaliseren, IT-resources efficiënt kunt inzetten, en nog veel meer.


Observer Management Server

Maakt administratie, management, security en maintenance eenvoudig. De Oberserver Management Server zorgt voor een bedrijfsbrede authenticatie, autorisatie en auditing.
Het complete monitoringproces is te managen vanuit een centraal punt. Bereik meer en verbeter de performance in korte tijd met de Observer Management Server.


Observer Probes

Of uw netwerk zich nu uitstrekt over het gebouw of over de hele wereld, met Observer Probes heeft u de oplossing in handen. De Probes verzamelen informatie in uw netwerk, dichtbij en ver weg. De software en hardware probes bewaken de netwerkactiviteiten, hebben intelligentie en een menu met vele mogelijkheden. Gebruik Probes voor troubleshooten, het verzamelen van NetFlow data, proactieve monitoring, lange termijn dataverzameling, en nog veel meer.


Observer Matrix

De Observer Matrix is een netwerk monitoring switch. De Matrix is een zeer kosteneffectieve oplossing voor in het datacenter. Het heeft features als krachtige de-duplication, packet trimming en flexibele outbound traffic routing.


Observer nTAPs

Gebruik Observer nTAPs om uw monitoring devices totale toegang te geven tot het full-duplex netwerk verkeer. Dit gebeurt door een gepatenteerd concept waardoor datastromen niet verloren gaan. De nTAPs kunnen ingezet worden op alle geldende ethernet standaarden, zelfs 40 Gb.


Interesse?

We voorzien u graag van informatie. Daarnaast is het mogelijk een demoversie van Observer Suite of Observer Infrastructure te verkrijgen.

Mocht u geïnteresseerd zijn of heeft u vragen neem dan contact op met ons.

Bel 0527 653200 of mail naar sales@analysisnetworking.com

Print Friendly, PDF & Email