Visie – Missie

Visie

Meten is weten. Door de uitkomsten te vergelijken met geldende normeringen willen we bedrijven adviseren hoe te komen tot een optimale performance van het IT netwerk.

Dit door het aanbieden van de juiste tools, meetinstrumenten en consultancy waarbij samenwerking centraal staat. Informatie is steeds meer gedigitaliseerd in systemen, die gekoppeld dienen te worden. Interdisciplinaire informatievoorziening is heel belangrijk voor u en uw organistatie.

Soms is de behoefte aan meer kennis en vaardigheden om uw organisatie doelen te gaan bereiken. Hiervoor is juiste informatie nodig vertaald vanuit low level design en werking ervan. Onafhankelijkheid is nodig eventuele commerciele lagen te filteren.  

Meten is weten zijn de ideale bouwstenen voor overbruging tussen complexiteit naar heldere feiten die u nodig heeft. Wij denken en doen vanuit bit en bytes, echter wel vertaald naar heldere informatie die u nodig heeft. Wij helpen u graag zodat u bedrijfs kernactiviteiten met onze diensten en producten geen geheimen heeft voor u.


Missie

Analysis Networking heeft passie voor metingen en technische details onafhankelijk te vertalen voor u. De methodieken zijn open, tastbaar en onderbouwd letterlijk tot op de bit.
Wij gaan verder dan slechts een rapport met “cijfertjes & meetdata”.

Primair in onze missie:
Uw bedrijfsprocessen doorgronden, vast bijten in uw opdracht, nauwgezet te werk gaan en onafhankelijke adviezen. Deze missie is organisch ontstaan vanuit openheid en met elkaar één doel voor ogen te hebben. Analysis Networking leeft al
25 jaar plus vanuit deze missie.

Print Friendly, PDF & Email