Analysis Networking

Onze diensten

We zijn een onafhankelijke specialist en leveren professionele meetdiensten en inspecties. Ons doel: de performance en stabiliteit op het gebied van IT, data, telecom en projectbegeleiding te verbeteren. De resultaten vertalen we naar een duidelijk overzicht van feiten. Bovendien bieden we ondersteuning bij het verbetertraject en kunnen we daarna wederom metingen verrichten om te zien of de aanpassingen geslaagd zijn.

Afhankelijk van uw specifieke behoeften en wensen, bieden we verschillende diensten aan:

Performance Health Check

Netwerk Performance Health Check

Heeft u te maken met hardnekkige netwerkperformance-problemen die moeilijk te doorgronden zijn? Trage applicaties die uw medewerkers en klanten frustreren? Of heeft u zorgen over potentiƫle zwakke plekken in uw netwerk? Onze Performance Health Check biedt u feitelijke inzichten in de prestaties van uw netwerk.

Verder lezen

Troubleshooting

Troubleshooting

Wordt u geplaagd door trage applicaties, onderbroken verbindingen, haperende bedrijfsprocessen of een instabiel netwerk? Heeft u te maken met klagende gebruikers? Dit zijn allemaal symptomen van storingen in het ICT-netwerk. Effectieve troubleshooting brengt de rust terug in uw ICT-omgeving.

Verder lezen

training

Trainingen

Met onze op maat gemaakte trainingen stellen we uw medewerkers in staat om meetresultaten correct te interpreteren, zodat ze zelfstandig knelpunten in uw ICT-netwerk kunnen identificeren, analyseren en omzetten in een actiegericht plan. Met deze kennis kunnen ze proactief en doeltreffend reageren op netwerkproblemen. Ontdek hier de diverse trainingsmogelijkheden.

Verder lezen