Extra Service

Door onze jarenlange ervaring met Viavi meetproducten kunnen we uw organisatie van dienst zijn met extra services; Full Package genoemd.

De kracht van de Full Package is kort samengevat:

  • Juiste productkeuze
  • Kennisoverdracht
  • Product met maintenance contract
  • Inrichting
  • Training
  • Nazorg (maintenance management)

full-package

Uw organisatie in control

Vaak horen we van bedrijven dat ze graag meer bewust willen worden van wat er speelt binnen het ICT netwerk. Dit om structurele problemen te voorkomen, insluipende stoorzenders te ontdekken, te reproduceren en proactief te kunnen handelen.

Huidige IT netwerken vragen om monitoring en proactieve signalering door middel van metingen. Analysis Networking biedt u daar verschillende oplossingen voor. Allereerst bepalen we samen met u wat de juiste productkeuze is van de diverse oplossingen die Viavi biedt (Observer meetproducten van Viavi). Daarnaast helpen we u bij het in gebruik nemen en eigen maken van deze meetoplossingen. Analysis Networking verzorgt een onsite training waarbij o.a. installatie, kennisoverdracht en meetopstellingen aan bod komen. Na twee maanden komen we terug om al uw operationele vragen te beantwoorden.

Viavi

Analysis Networking is partner van Viavi Solutions in de BeNeLux. Met de Observer meetproducten van Viavi zijn er geen geheimen meer in uw datanetwerk. Viavi is een toonaangevende speler op het gebied van performance management. In de Gartner Magic Quadrant voor Network Performance Monitoring and Diagnostics (NPMD) wordt Viavi gezien als een leider op het gebied van network performance management. Vooral vanwege de complete visie en de eenvoud in gebruik. The Gartner Magic Quadrant is één van de meest invloedrijke beschouwingen van netwerk solutions voor bedrijven.

Voordelen productgroep Observer

Wordt het probleem veroorzaakt door uw netwerk, systemen of applicaties?

Het Observer Performance Management Platform kan deze vraag beantwoorden. Snel, nauwkeurig en volledig. Het is de reden waarom veel succesvolle en goed erkende bedrijven in de hele wereld vertrouwen op de inzichten van het Observer Platform. Wordt bewust van wat er speelt in het IT-proces door te monitoren, te rapporteren en te troubleshooten.

Afwijkingen in datanetwerken worden zichtbaar voor uw engineers. Met deze proactieve manier bespaart u een hoop tijd en kosten bij het verhelpen van diverse issues.