Full Package Concept: met Observer van Viavi Solutions

Voor bedrijven is het essentieel om te weten wat er speelt binnen hun ICT-netwerk. Dit helpt niet alleen om structurele problemen te voorkomen, maar óók om sluimerende stoorzenders tijdig te ontdekken. Door proactief te handelen, worden eventuele problemen al aangepakt, nog voordat ze een negatieve impact hebben op de bedrijfsvoering. Daarom is proactief meten de sleutel tot het onderhouden van een betrouwbaar en efficiënt ICT-netwerk. Dat kan met het Observer Platform van Viavi Solutions.

Full Package Concept in het kort

Wat we leveren met ons Full Package Concept:

Het zorgvuldig selecteren van de juiste productkeuze die past bij uw behoeften.

Het inrichten van uw omgeving om het maximale uit uw systeem te halen.

Het aanbieden van hands-on trainingen voor effectief operationeel beheer.

Het aanleren van methodieken voor analyse en diagnose, gericht op probleemoplossing.

Het plannen van een follow-up meeting om alle operationele vragen te beantwoorden.

Observer full package concept

Aan de slag met uw eigen Viavi-meetinstrumenten

Bij de aanschaf van meetinstrumenten, zoals het Observer Platform van Viavi, speelt Analysis Networking een ondersteunende rol bij de ingebruikname en training van uw medewerkers. Hierbij kunt u rekenen op het volgende:

  • We helpen u met de investering in en borging van uw meetinstrumenten. Samen bepalen we wat u nodig heeft voor uw operationele bedrijfsprocessen en bijbehorende technische ICT-ketens.
  • We zorgen ervoor dat uw team de vaardigheden heeft om deze instrumenten effectief te gebruiken. Onze praktische training bestaat o.a. uit de installatie van het systeem, het doen van de metingen, en het maken van de juiste analyses. Zo brengen we uw medewerkers de kennis en kunde bij die nodig zijn om zelfstandig met de meetinstrumenten te werken.
  • In het geval dat er onvoldoende kennis aanwezig is binnen uw team, bieden we aanvullende ondersteuning. Dit kan variëren van extra trainingen tot het inzetten van onze specialisten voor specifieke projecten of problemen.

Na twee maanden plannen we een follow-upsessie om operationele vragen te beantwoorden. Met deze aanpak zorgen we ervoor dat u uw nieuwe meetoplossingen optimaal kunt gebruiken.

Full Package Concept:
3 onderdelen

Full Package
Basic

We behandelen netwerkconcepten en de installatie van meetsoftware op pc’s en laptops. U leert hoe u effectief kunt werken met de meetsoftware die u heeft aangeschaft.

Full Package Datacenter

Full Package Basic, plus:

Extra training en aandacht voor hardware-aspecten zoals gigastore, meet probes en reportserver.

Full Package Virtualisatie

We richten ons op de software die om een complexere installatie vraagt. Verder behandelen we onderwerpen zoals VMWare en het overzetten van data naar de meettool. Het doel is om u bekend te maken met het gebruik van de meetoplossing in een virtualisatieomgeving. 

Support vanuit Analysis Networking

We bieden support voor het Observer Platform en de Viavi-meetinstrumenten. Onze specialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Volstaat een kort antwoord, dan brengen we geen kosten in rekening. Is er echter uitgebreide ondersteuning nodig, denk aan kennisoverdracht of het analyseren van meetdata, dan bieden we u SmartLab Connect aan.

Toch merken we in de praktijk dat er na het volgen van onze Full Package-trainingen bijna nooit vragen zijn. We horen van onze klanten terug dat dit komt door onze hands-on aanpak én het feit dat we na twee maanden een vervolgafspraak plannen om vragen te beantwoorden.

Uw contract met Viavi Solutions

Wanneer u een meetinstrument van Viavi Solutions aanschaft, sluit u met de fabrikant een onderhoudscontract af. Met dit contract bent u verzekerd van kleine en grote updates, support (gericht op het meetinstrument, dus zonder analyse) en eventuele reparaties die onder de garantie vallen.

Standaard biedt Viavi Solutions één jaar garantie, maar met het onderhoudscontract krijgt u maximaal vijf jaar ondersteuning, inclusief hardwaregarantie en bijbehorende diensten. Dit contract is in de eerste plaats een overeenkomst tussen u als klant en Viavi Solutions. Echter, wij faciliteren al het contact voor u, bijvoorbeeld bij problemen, om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

viavi solutions

Meer weten? Neem gerust contact met ons op:

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
E-mail

Observer van Viavi Solutions via Analysis Networking

Denkt u na over de aanschaf van uw eigen meetinstrumenten? Analysis Networking is uw onafhankelijke partner voor advies, training en support voor het Observer Platform van Viavi Solutions. We helpen u graag verder.
Neem gerust contact op met Bob Melgers, via info@analysisnetworking.com of + 31 (0)527 65 32 00.

Onze diensten: