APM/NPM/NPMD

APM

Application Performance Management (APM)

Optimaliseer Applicaties. Minimaliseer Downtime.

Analysis Networking heeft de managementtools in huis om applicaties optimaal te laten functioneren. Met als gevolg tevreden gebruikers en afname van kosten.

Het managen van een applicatie-intensief netwerk is gecompliceerd, en gebruikers verwachten perfectie. Daarnaast brengt downtime van applicaties heel wat kosten met zich mee.
Hoe verzeker je jezelf ervan dat de bedrijfskritieke applicaties optimaal werken? Dit kan met een APM solution die voorziet in detail informatie van applicaties bezien in de context van netwerk perfomance.

Voorbeeld
Als voice (bijvoorbeeld VoIP) en video bandbreedte met elkaar delen kunnen ze elkaar in de weg zitten. Als er zich een probleem voordoet; hoe kan je dan de oorzaak van het probleem vaststellen? Met de inzichten van het Observer Platform, op het gebied van interactie tussen componenten en een samenvattend dashboard met real-time details, is het niet langer gissen over welke applicatie het probleem veroorzaakt en waar het is gelokaliseerd.

NPM

Network Performance Management (NPM)

Het optimaliseren van het netwerk leidt automatisch tot betere algehele bedrijfsprestaties. Geen netwerk ‘file vorming’ meer en een betere performance zijn voor veel bedrijven een must. Stabiliteit en snelheid, daar draait het om. Analysis Networking kan middels een root cause analyse gedetailleerd de diepte in duiken, zodat elke bit en byte zichtbaar worden.

VoIP-shadow

Tevens geven onze meetoplossingen inzicht in waar end-users problemen kunnen ervaren van verminderde prestaties of haperende diensten. Er kan snel bepaald worden of problemen zich voordoen in het netwerk of binnen applicaties. Lange tijd zoeken of het probleem voor je uit schuiven zijn dan verleden tijd. Bedrijfsprocessen blijven zo gewaarborgd.

NPMD

Network Performance Monitoring and Diagnostics (NPMD)

NPMD, Network Performance Monitoring and Diagnostics, verandert de kijk op je netwerk. De focus ligt in eerste instantie niet op de devices, maar start namelijk met de gebruikservaring van de end-user en de applicaties. Een ander aspect van NPMD is the ‘D’  van diagnostics. Door real-time en historische analyses wordt data getransformeerd tot consumeerbare informatie.

Met deze end-to-end zichtbaarheid is het mogelijk om performance en availibilty issues te identificeren en op te lossen. Een must voor IT-infrastructuur management en bedrijfskritieke applicaties.